Taller pràctic per a conèixer i dominar les tècniques bàsiques de la xocolata. Aprenem a temperar, usar el motlle i la mànega pastissera i a elaborar productes bàsics amb xocolata. Al final del taller, haurem preparat 3 productes diferents, des de rajoles a roques, i haurem après tècniques per treballar la xocolata en moltes altres aplicacions.
L’activitat inclou degustació de producte. En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentaria o per a més informació sobre al·lèrgens, contacteu amb nosaltres a reserves@museuxocolata.cat
L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller. L’última sessió per entrar al museu és 30 minuts abans del seu tancament.
ReservaTaller pràctic per a refrescar-vos! Veniu a elaborar el vostre propi batut de xocolata, podreu donar-li un toc personal amb els toppings que més us agradin, després el podreu assaborir a la pròpia aula amb aire condicionat mentre us expliquem la història del cacau i del batut a casa nostra.
Taller pràctic i creatiu per a famílies en el que usem la xocolata per a l’expressió artística amb l’ajuda del cornet i el motlle.
Taller pràctic de xocolateria basat en l’elaboració de piruletes.