Partim d’un mateix cacau, un mateix origen i productor per fer un tast comparatiu de diferents xocolates. Tastarem xocolates elaborades amb ingredients sorprenents i aprenem sobre el procés d’elaboració de xocolata artesanal. Tots els tastos es fan amb xocolata bean to bar (de la fava a la rajola) de l’obrador de la Fundació del Gremi de Pastisseria.
L’activitat inclou degustació de producte. En cas d’al·lèrgia o intolerància alimentaria o per a més informació sobre al·lèrgens, contacteu amb nosaltres a reserves@museuxocolata.cat
L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller. L’última sessió per entrar al museu és 30 minuts abans del seu tancament.
ReservaVols descobrir com ajuntar cerveses Premium i diferents tipus de xocolata artesanal? Al Museu de la Xocolata podràs gaudir d’un maridatge únic i sorprenent.
La xocolata i el vi tenen més en comú del que sembla. L’origen i varietat del cacau i del raïm i les diferències en els processos de fermentació i elaboració donen com a resultat dos productes molt complexos.
Fem un viatge pels 4 continents on es cultiva el cacau, aprenem sobre la geografia i la història d’aquest fruit a través d'un tast de xocolates 70% cacau que ens apropa als diferents orígens i tipus de cacau del món.