Explicació sobre l’arbre del cacau, el procés de fabricació i els ingredients de la xocolata i posada en pràctica a través de l’expressió artística i l’experimentació sensorial amb xocolata.
Competències curriculars: Situació d’aprenentatge, context d’una realitat situada en un temps i espai que situa l’escenari on es planteja el repte de la situació, resoldre’l implicarà mobilitzar sabers i connectar accions.
L’activitat inclou degustació. En cas d’al·lèrgies alimentàries, cal comunicar-les en el moment de la reserva.
L’activitat inclou la visita lliure al museu abans o després del taller.
Es pot complementar l’activitat amb una visita guiada a l’exposició permanent del museu (suplement 5€ alumne).
Taller pràctic en el qual els alumnes podran recrear la recepta originaria de la xocolata de Maies i Asteques i comparar-la amb la recepta actual. Cicle Superior.
El museu és l’escenari d’un joc en equips amb la història i el procés de fabricació de la xocolata com a fil conductor. Un cop acabada la visita, usem la xocolata per dibuixar i crear de forma col·laborativa.