Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.

Benvingut al Museu de la Xocolata!

 

Contacta amb nosaltres

Em vull subscriure al newsletter

Tallers de Pastisseria per a Adults 2017

El Museu de la Xocolata presenta una proposta de Tallers de Pastisseria per als amants de la rebosteria i la pastisseria on podreu gaudir i experimentar el plaer d'elaborar els vostres propis dolços i pastissos.

Aquests tallers conduïts per la Sandra Otero, pastissera diplomada en l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, pretenen apropar el món de la pastisseria a persones que gaudeixen elaborant receptes i que en volen aprendre, millorar i perfeccionar la seva tècnica.

Consells útils, receptes i noves idees per sorprendre a tothom! 

Temàtica i Dates dels Tallers de Pastisseria:

Bescuit!
11 de març de 2017 de 16h a 19h
http://www.museuxocolata.cat/articles.php?id=id1558
 
Mona de Pasqua
15 d'abril de 2017 de 16h a 19h
 
Imprescindible reserva prèvia. El cost del taller s'abonarà per avançat en el moment d'efectuar la reserva.

No es faran devolucions de les reserves cancel·lades amb menys de cinc dies de la celebració del taller.

Reserves
Tel. 932687878
reserves@museuxocolata.cat

Compra les teves activitats i tallers online

< Febrer 2017 >
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Publicitat