El taller amb rom i xocolata per als amants del maridatge i emprenedors del #foodporn.
Et convertiràs en tot un expert del rom xocolater amb aquest divertit taller de poc més de 2 hores en el Museu de la Xocolata.
El esdeveniment segueix amb una dinàmica progressiva en la que es realitzaran fins 3 maridatges amb diferents roms i xocolates portats de diferents parts del món. Anècdotes, curiositats i dos clars protagonistes en aquest original taller de maridatge.
Cada participant realitzarà els seus maridatges i crearà amb les seves mans els còctels que després aniran degustant, segons les explicacions de l'expert.
L'activitat combina el plaer de maridar un deliciós destil·lat como és el rom, amb un aliment afrodisíac i antidepressiu, com la xocolata. El resultat fan d'aquesta activitat tot un must.
Informi's trucant per telèfon al 93 268 78 78 o realitzi la reserva online en:
Taller de rom i xocolata
Dissabte 21 d'Abril de 18 a 20h
Cost: 24€
Museu de la Xocolata
Comerç 36. BCN
Tel. 93 268 78 78