MUSEU DE XOCOLATA utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.
En cas de rebutjar-les, MUSEU DE XOCOLATA no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES
Edat: A partir de 18 anys
Descripció: Primer es tasta la xocolata, després el brandi oportú i, finalment, el maridatge d’ambdós productes. Durant aquesta activitat s’obtindran coneixements sobre la història del brandi, les seves característiques i el seu procés d’emmagatzematge, però, sens dubte, l’aliment principal és la xocolata, de la qual es coneixerà la història, els tipus existents i el procés de fabricació.
Horari: Amb reserva prèvia
Durada: 1 hora i mitja
Preu: 16 € per participant
* És imprescindible que es comuniquin les al·lèrgies i/o intoleràncies (indicant el seu grau) dels participants en l’activitat mitjançant un correu a reserves@museuxocolata.cat
Aquesta activitat no està programada