MUSEU DE XOCOLATA utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.
En cas de rebutjar-les, MUSEU DE XOCOLATA no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES
Edat: A partir de 16 anys
Descripció: Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
Horari: Amb reserva prèvia
Durada: 1hora i mitja
Preu: 22 € per participant
* És imprescindible que es comuniquin les al·lèrgies i/o intoleràncies (indicant el seu grau) dels participants en l’activitat mitjançant un correu a reserves@museuxocolata.cat
Relació de dies i horaris en els quals aquesta activitat està programada:
Data | Hora | Places disponibles | |
19/02/2023 | 12:00 | 12 | Reservar places |
25/02/2023 | 12:00 | 0 | Reservar places |