MUSEU DE XOCOLATA utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, MUSEU DE XOCOLATA no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

Benvingut al Museu de la Xocolata!

 

Contacta amb nosaltres

Em vull subscriure al newsletter

Xocolating

Edat: A partir de 16 anys
Descripció: Per sortir sent un professional de la xocolata, s’elaboren diverses peces: una rajola, piruletes i classes de bombons diferents. Totes elles utilitzant les tècniques bàsiques de la pastisseria catalana: treball amb motlle, amb mànega pastissera, etc.
Horari: Amb reserva prèvia
Durada: 2 hores
Preu: 22 € per participant

 

Relació de dies i horaris en els quals aquesta activitat està programada:

DataHoraPlaces disponibles 
13/08/202116:0010Reservar places
14/08/202116:000Reservar places
28/08/202110:302Reservar places
18/09/202110:301Reservar places

Compra les teves activitats i tallers online

< Agost 2021 >
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Publicitat